Omejitev odgovornosti
Smučišča

Omejitev odgovornosti

Spletni portal Smučišča.com upravlja in razvija podjetje W3B d.o.o. Na portalu so na voljo aktualne informacije in različni splošni nasveti s področja smučanja, teka na smučeh in deskanja na snegu.

Portal je namenjen opisu in predstavitvi slovenskih in tujih smučišč oziroma smučarskih centrov. Na portalu najdete informacije o smučarskih kartah, obratovalnih časih, progah in nastanitvah. Poleg tega pa tudi koristne informacije o vremenskih in snežnih razmerah na smučiščih.

Informacije na portalu temeljijo na smučarskih centrih oz. ponudnikih smučarskih storitev, lastnih izkušnjah piscev in tudi na izkušnjah in spoznanjih različnih znanih avtorjev in strokovnjakov.

Sodelavci na portalu se trudimo zagotavljati kakovostno vsebino za naše obiskovalce. Trudimo se preverjati strokovnost in ažurnost objavljenih vsebin, vendar kljub temu le-teh ne moremo v celoti zagotavljati.

Portal in avtorji prispevkov ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za kakršno koli morebitno osebno, premoženjsko ali kakršno koli drugo škodo, ki bi nastala zaradi podanih informacij ali zaradi upoštevanja nasvetov.

Ljubljana, 26. 10. 2015

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani